Vi støtter gode formål!

Coba Ovne støtter løbende velgørende formål, der er med til at gøre en forskel for f.eks. udsatte børn og unge, samt kræftramte danskere. Vi vil gerne vise vores støtte,  herunder kan du læse mere om de velgørende formål vi med glæde støtter op om, og hvordan du selv kan være med til at støtte dem. 

Vi støtter Familier med kræftramte børn

Det er en glæde at støtte en organisation der forsøger, at skabe positive oplevelser og glæde hos familier og børn der befinder sig i en svær tid. Hos Coba støtter vi FMKB og opfordre alle til at støtte dette rigtig gode formål. 

”Familier med kræftramte børn” er en selvstændig, landsdækkende organisation etableret i 1983. Organisationens væsentligste formål er at yde støtte til kræftramte børn, unge og deres familier, så alle kommer bedst muligt igennem en svær tid. Dette forsøger man at gøre gennem mentornetværk, hospitalsbesøg, psykologstøtte, socialrådgiver support og aktiviteterder skaber fællesskab blandt ligesindede, så familien for en stund kan få gode oplevelser sammen.

 Læse mere om Familier med kræftramte børn og støt ved at gå ind på www.fmkb.dk 

jun_medium

Vi støtter Julemærkemarchen

Hos Coba Ovne kan vi med stolthed sige, at vi støtter Julemærkemarchen for andet år i træk. Julemærkemarchen er en forening af frivillige der hvert år indsamler over 1 million kr. til støtte for julemærkehjemmene. Overskuddet fra Julemærkemarchen samles til en donation og overrækkes til Julemærkefonden, der hjælper udsatte børn på julemærkehjemmene. Den store donation gør en væsentlig forskel, for børnene på julemærkehjemmene, da de er afhængige af donationer til den daglige drift.

Julemærkemarchen foregår den første søndag i december, over hele landet, så I har rig mulighed for at deltage i det traditionsrige arrangement. Ved arrangementet har man mulighed for de fleste startsteder at gå/løbe 5 kilometer eller 10 kilometer, så alle kan være med til at gå for et godt formål. Da salget af Julemærker er faldende er det mere vigtigt end nogensinde, at være med til at støtte det gode formål. Med jeres hjælp kan vi sikre, at de udsatte børn ved Julemærkehjemmene får lov til at være børn igen. 

Vi støtter et godt formål og du kan også være med til at støtte den frivillige forening. 

Læs mere om Julemærkemarchen på: www.julemaerkemarchen.dk 

Her har I også mulighed for, at tilmelde jer arrangementet og se de lokale startsteder, eller være med til selv at støtte Julemærkemarchen som Coba Ovne gør. 

Vi støtter JMM 2020

Vi støtter Knæk Cancer 

Knæk Cancer 2019 er målet som TV2 og Kræftens Bekæmpelse har sat sig. Dog har de ikke alene sat sig for denne sag, men det er i samarbejde med danskerne, for sammen at knække cancer. Coba Ovne har valgt at kæmpe for sagen og har doneret penge, der kan hjælpe de kræftramte i Danmark. Pengene der bliver doneret til det velgørende formål går til kræftforskning, forebyggelse, information og patientstøtte. 

Dette sker i anledningen af det store indsamlingsshow, der finder sted lørdag den 26. oktober, på TV2. Her kan du følge med i den store indsamling og alle de danskere der har gjort en indsats for at støtte kræftramte danskere både børn og ældre. Derudover er dette show med til at videregive information, der også er et formål med indsamlingen. 

Gør som Coba Ovne og støt en god sag sammen med resten af danskerne! 

Hvis du vil vide mere om Knæk Cancer eller gerne vil støtte det velgørende formål, kan du finde mere information her: https://knaek.cancer.dk/content/sådan-støtter-du 

Hvor du også har mulighed for at se, hvordan du kan vise din støtte! 

stoettelogo_dk_2019 (1)