Maskiner

I denne kategori finder du forskellige maskiner til det professionelle køkken. Vi har kontaktgrill / klapgrill, varmeskabe, opvaskemaskiner, grøntsagsskærer, brødskærer, røremaskiner og mange andre maskiner.

Kan du ikke finde den maskine du skal bruge i dit køkken? Kontakt os meget gerne via chatten her på siden, telefon eller mail. 

Sorter faldende

23 vare(r)

Sorter faldende

23 vare(r)

Hos Coba Ovne finder du mange forskellige maskiner der bruges i de professionelle køkkener. Vi har varmeskabe fra UNIS, kontaktgrill / klapgrill fra Spidocook, opvaskemaskiner fra SMEG, samt både brødskærer og grøntsagsskærer Bartscher.

Har vi ikke det du skal bruge til dit køkken her på siden? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

Med en opvaskemaskine fra SMEG er man garanteret et produkt i høj kvalitet og stilfuldt design. SMEG tilbyder opvaskemaskiner i mange modeller og størrelser, samt med utallige funktioner. 

Spidocook har siden 1993 leveret forskellige grill (klapgrill / kontaktgrill) til køkkener verden over. Spidocooks produkter er designet til at være praktiske (brugervenlige) og alsidige i et tralvt køkkent, samt altid levere fremragende og ensartet madlavningsresultater.  

Brødskærer, grøntsagsskærer og røremaskiner med en fantastisk funktionalitet og brugervenlighed finder man hos Bartscher. Produkterne er af højeste kvalitet og har gennem årene fået tildelt mange priser for deres kvalitet. 

UNIS er en af verdens største producenter af varmeskabe og kendt for varmeskabe med et stilfuldt og unikt design.