Brugt udstyr

Vi har et stort udvalg af professionelle brugte UNOX ovne samt flere maskiner til fornuftige priser. Der kan være mange penge at spare ved at købe brugt udstyr, uden I behøver at gå på kompromis med kvaliteten af jeres ovne. Alle brugte ovne og maskiner er serviceret og gennemgået af egne interne teknikere, der sikre at det brugte udstyr er i bedste mulige stand, så de kan få ny anvendelse i et nyt professionelt køkken.

I er velkomne til at kontakte os via chatten her på siden mail, eller telefon.
Sorter faldende

8 vare(r)

Sorter faldende

8 vare(r)Nogle af vores brugte ovne og maskiner har automatisk rengørende programmer, hvilket er nemt i en travl hverdag hvor tiden er knap til rengøringen. Uanset hvor meget mad der skal laves kan du være sikker på at vi har en ovn der vil tilfredsstille jeres behov og forventninger. Vores professionelle ovne er blandt nogle af de bedste på markedet indenfor det industrielle køkken.

Coba Ovne videresælger brugte ovne og maskiner, fordi vi oplever, at flere af vores kunder gerne vil have hjælp til at komme af med deres brugte udstyr når de investerer i nyt udstyr. Når vi tilbyder vores kunder denne service giver det andre mulighed for at gøre brug af det returnerede brugte udstyr til en lavere pris end nye ovne og maskiner.

Vi sætter en dyd i at rådgive dig om de bedste løsninger vi kan tilbyde inden for professionelle industri ovne og maskiner, både nye såsom brugte ovne og maskiner. Hvis du ikke kan finde det I søger til netop jeres køkken er I altid velkomne til at kontakte os, da der er mulighed for at der er andet brugt udstyr på lager, der ikke er kommet på hjemmesiden endnu. Er du interesseret i andre ovne og maskiner, eller de som vises på siden, så står vi altid klar via chatten her på siden, på mail eller telefon til at hjælpe dig.