Brugt udstyr

Vi har et stort udvalg af professionelle brugte UNOX ovne samt flere maskiner til fornuftige priser. Der kan være mange penge at spare ved at købe brugt udstyr, uden I behøver at gå på kompromis med kvaliteten af jeres ovne. Alle brugte ovne og maskiner er serviceret og gennemgået af egne interne teknikere, der sikre at det brugte udstyr er i bedste mulige stand, så de kan få ny anvendelse i et nyt professionelt køkken.

Hvis du ønsker at høre nærmere, er du altid velkommen til at kontakte os via chatten her på siden, telefon eller mail.

Sorter faldende

15 vare(r)

Sorter faldende

15 vare(r)

Nogle af vores brugte ovne og maskiner har indbyggede vaskeprogrammer, hvilket kan være en stor fordel i en travl hverdag, hvor tiden til rengøring er knap. Uanset hvilke mængder mad der skal laves, kan vi garantere, at vi har en ovn der tilgodeser dine behov og forventninger. Vores professionelle ovne er blandt de bedste på markedet for industrielle køkkener.

Coba Ovne videresælger desuden de brugte ovne og maskiner, da vi oplever at flere af vores kunder ønsker hjælp til at komme af med det brugte udstyr, når de investerer i nyt. Når vi tilbyder denne løsning, giver vi andre kunder mulighed for f.eks. at købe en renoveret ovn til en lavere pris.

Vi sætter en dyd i at finde den helt korrekte løsning til dig indenfor det professionelle køkken – uanset om du ønsker at investere i renoveret eller nyt udstyr. Vi kan have udstyr på lager, som endnu ikke er kommet på hjemmesiden. Så finder du ikke det du søger til dit køkken, vil vi opfordre dig til at kontakte os enten via chat, mail eller telefon – vi står altid klar til at hjælpe dig.