Kontaktgrill / Stegeplader

Med en kontaktgrill eller stegeplade fra Spidocook er man garanteret ensartet og fantastiske madresultater hver gang. Produkter fra Spidocook er kendte for deres funktionalitet, teknologi og design, der er af højeste kvalitet.

Kontakt os og hør mere om, hvorfor du skal vælge Spidocook, når det kommer til kontaktgrill eller stegeplade.

Sorter faldende

19 vare(r)

Sorter faldende

19 vare(r)

Spidocook har siden 1993 produceret kontaktgrill / klapgrill og stegeplader til det professionelle køkken. Produkterne fra Spidocook er kendte for deres teknologi og design. Kontaktgrill og stegeplader fra Spidocook er altid udstyret med den nyeste og mest effektive teknologi, samt unikke og stilfyldte designs.

Rådgivning til valg af kontaktgrill eller stegeplade? Kontakt os meget gerne.

Yderligere har Spidocook altid haft fokus på, at deres kontaktgrill og stegeplader altid leverer ensartet og smagsfyldte madresultater. Blandt andet kan man få glaskeramiske kontaktgrill fra Spidocook, hvor den glaskeramiske plade ikke absorberer smagen, men derimod sørger for at holde smagen intakt. Samtidig med at non-stick belægningen sørger for at der ikke dannes røg.

Kvalitets madlavning: Med kombinationen af keramiske glas og et innovativt varme system, garanteres du ensartet varmestyrke og resultater over hele pladen, samt at madens originale smag forbliver intakt. 

Alsidighed: Med muligheden for at lave mad i helt op til 400°C varme, kan man med kontaktgrill eller stegeplade fra Spidocook udover at tilberede panini og toasts, også tilberede andre retter som kød, fisk, æg m.m. 

Tid og energibesparende: Alle produkter fra Spidocook er udstyret med den mest innovative teknologi og formår at arbejde 60% hurtigere end andre lignende produkter på markedet. Dette gælder både i forhold til at varme op pladen op og tilbedredningstiden af maden, hvilket dermed giver en stor besparelse energimæssigt. 

Nem vedligeholdelse: Stegeplader og kontaktgrillene er meget nemme at rengøre og vedligeholde. Det keramiske glas skaber ingen røg under tilberedningen og slid holdes på et minimum. Produkterne skal blot sprøjtes med SpidoClean (rengøringsspray) efter endt brug og tørres af.