Ovne

I denne kategori finder du forskellige industriovne. En industriovn er et vigtigt udstyr i ethvert moderne storkøkken. Når man skal anskaffe sig en ny industriovn, er det væsentligt at overveje hvilke behov man har i forhold til ovnens egenskaber. Skal din industriovn kunne tilberede ved lav temperatur? Skal din industriovn kunne dampe? Skal din industriovn være med avancerede computer-funktioner eller skal den være let anvendelig at bruge af mange mennesker?

Vi har både kombiovne, konvektionsovne, turboovne og mikroovne. En industriovn er en stor investering og derfor handler det også om at udvælge den med omhu i forhold til det, som passer dit budget og behov. Det vigtigste er at du får den ovnkapacitet, som du har brug for, end at den indeholder de nyeste funktioner, du måske alligevel ikke vil komme til at bruge. På den måde sikrer du at få en industriovn, der hverken over eller understiger dit brug, samt at den kan klare trykket der er i netop dit køkken.

Kan du ikke finde den ovn du skal bruge i dit køkken? Kontakt os meget gerne via chatten her på siden, telefon eller mail.

Sorter faldende

1-45 of 167

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
Sorter faldende

1-45 of 167

Side:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4

Hos Coba Ovne finder du mange forskellige industriovne der bruges i professionelle køkkener. Vi har industriovne fra UNOX og mikroovne fra MenuMaster.

Har vi ikke det du skal bruge til dit køkken her på siden? Så er du meget velkommen til at kontakte os.

UNOX er blandt de bedste mærker indenfor ovne og har siden 1990 leveret ovne til køkkener verden over. UNOX produkter er designet til altid at levere et fremragende og ensartet madlavningsresultat. Samtidig er de praktiske og alsidige i et travlt køkken og findes i mange forskellige modeller og størrelser, samt med utallige funktioner alt efter hvad dit behov er.

MenuMaster produkter er designet til at sikre en bedre fødevarekvalitet samt at sørge for en hurtigere madlavning. Samtidig er de brugervenlige i et travlt køkken og findes i mange modeller, samt med forskellige funktioner alt efter hvad dit behov er.