OM COBA OVNE - UNOX DANMARK

UNOX Danmark A/S er beliggende i Sæby i Nordjylland. De første 18 år af firmaets levetid, gik vi under navnet Coba Ovne. Men i oktober 2021 solgte tidligere ejer Jacob Birkkjær Nielsen virksomheden til vores samarbejdspartner gennem alle årene, UNOX.

Vi beskæftiger os primært med salg af ovne til forhandlere, teknikere, storkøkkener, børneinstitutioner, skoler, højere læreanstalter, detail-handelen, slagtere, restauranter, cafeer, kantiner samt campingpladser i hele landet .

Vores kunder tæller nogle af de største kæder som Q8, 7-Eleven, Spar og anerkendte restauranter som fx. Bones kæden, Villa Vest i Lønstrup, Restaurant Martino i Århus.

Vi har siden 2003 haft agenturet på UNOX i Danmark. UNOX er med ca. 60.000 solgte ovne om året verdens største producent af ovne til det professionelle marked.

​Vores vision er at være kundens foretrukne samarbejdspartner ved valg af ovne. Vi er en dynamisk og sund virksomhed.

Direktør, Jacob Birkkjær, sikrer sammen med en medarbejderstab på 10 medarbejdere, at kunderne får en professionel rådgivning og vejledning igennem hele processen fra idé til implementering af udstyr.

Vi er altid lagerførende i de fleste af vores 30 forskellige ovntyper/størrelser, og med komplette reservedelslagre i København, Århus og Sæby sikrer vi altid en optimal service for vores kunder.

Vi ser frem til at byde dig velkommen som kunde hos UNOX Danmark​