Vi støtter Julemærkemarchen 2019

Hos Coba Ovne kan vi med stolthed sige, at vi støtter Julemærkemarchen 2019. Julemærkemarchen er en forening af frivillige der hvert år indsamler over 1 million kr. til støtte for julemærkehjemmene. Overskuddet fra Julemærkemarchen samles til en donation og overrækkes til Julemærkefonden, der hjælper udsatte børn på julemærkehjemmene. Den store donation gør en væsentlig forskel, for børnene på julemærkehjemmene, da de er afhængige af donationer til den daglige drift.

Julemærkemarchen foregår den første søndag i december, over hele landet, så I har rig mulighed for at deltage i det traditionsrige arrangement. Ved arrangementet har man mulighed for de fleste startsteder at gå/løbe 5 kilometer eller 10 kilometer, så alle kan være med til at gå for et godt formål. Da salget af Julemærker er faldende er det mere vigtigt end nogensinde, at være med til at støtte det gode formål. Med jeres hjælp kan vi sikre, at de udsatte børn ved Julemærkehjemmene får lov til at være børn igen. 

 

Vi støtter et godt formål og du kan også være med til at støtte den frivillige forening. 

Læs mere om Julemærkemarchen på: www.julemaerkemarchen.dk 

Her har I også mulighed for, at tilmelde jer arrangementet og se de lokale startsteder, eller være med til selv at støtte Julemærkemarchen som Coba Ovne gør. 

Vi støtter JMM 2019