OVNE til ETHVERT GASTRONOMISK BEHOv

​For gastronomi tilbyder UNOX to serier af ovne - ChefTop MIND.Maps™ kombisteamerovn og ChefLux™ konvektionsovn der dækker alle behov

Som gastronomikunde kan vi tilbyde et bredt udvalg af kombi- og konvektionsovne til dit restaurantkøkken, kantine, hal, skole eller Fast Food udsalg.


Med UNOX kan vi altid finde den helt rigtige løsning til netop jer.

Vi tilbyder fleksible og energirigtige løsninger. Der er løsninger til den mest delikate tilberedning af gourmet retter og til der, hvor der skal produceres store mængder mad på kort tid.

Fra 2012 produceres alle ovne til Gastronomi via grøn energi, da taget på UNOXs 5500 m2 nye fabrik er dækket med solceller til fordel for både dig og miljøet.​

CHEFTOP MIND.Maps™​​

IDEEN I DIT SIND, LØSNINGEN I DINE HÆNDER.

Tegn din egen madlavnings process.

Kontrollerbar ligesom din hånd. Naturligt som dine tanker. Hurtigt som dit blik. Dette er UNOX CHEFTOP MIND.Maps ™, den nye serie af professionelle ovne, der nedbryder barriererne mellem din idé og tallerkenen du serverer. I en enkelt udførsel.

CHEFTOP MIND.Maps ™ ONE og CHEFTOP MIND.Maps ™ PLUS står for fuld kontrol over tilberedningen og maksimal kreativ frihed. Gentagne processer, der sparer tid og reducerer omkostningerne. Fremragende præstation i form af udbytte, sikkerhed og pålidelighed, i det mest elegante design.

MIND.Maps™. Personlighed. I en bevægelse.

Med UNOX patenterede MIND.Maps ™ teknologi er din hånd fri til at designe kurverne i temperatur, luftfugtighed og lufthastighed på et visuelt sprog. I dag kan du virkelig opfinde din egen madlavnings proces, og tegne det sekund for sekund.

ChefTop MIND.Maps™ er tilgængelig i elektrisk og gas version digitalt styret.​

CHEFLUX™​​

Simpel på alle måder

​ChefLux ™ Konvektionsovn med damp er designet til at gøre arbejdet for de mest almindelige traditionelle madlavning processer så enkel og let som muligt og samtidig sikre gode resultater.

ChefLux ™ ovnens effektivitet og pålidelighed, en vindende kombination:

ChefLux ™ Ovne garanterer maksimal ensartethed i tilberedning ved alle belastningstilstande. De er designet til at give professionelle kokke alt hvad de leder efter i en ovn, og uden unødvendige funktioner.

Med en bred vifte af supplerende tilbehør til rådighed gør det muligt for den professionelle kokke  at drage fuld fordel af mulighederne i ovnen. Dette giver en komplet og alsidig løsning.

ChefLux™ er tilgængelig i elektrisk og gas version med manuelt styrring.​

​Hvem er vi

​Coba Ovne A/S

CVR: 27241107

Find vej til os

​Trafikcenter Sæby Syd 5

9300 Sæby​

Kontakt os

​Telefon: 87 91 00 40

E-mail: info@coba.dk