​Perfekt bageresultat fra nederste- til øversteplade

​Til bake-off tilbyder UNOX tre serier af ovne - BakerTop™, BakerLux™ og LineMiss™ konvektionsovn med reversible motorer der giver ensartet bagning på alle plader​

Gennem et årti har Coba Ovne (UNOX Danmark) været det foretrukne valg i Danmark, når der skulle investeres i nye ovne til Bake-Off. Samme situation har det været for producenten UNOX på verdensplan.

Vores løsninger fra de helt små ovne til de meget store ovne bager bare godt!

BakerLux er kommet tilbage i en flot ny og opdateret version. LineMiss fås i manuel, digital og dysedamps model. Den kan bruges enkeltvis eller i racks med flere ovne.

Skal du bruge stor kapacitet samtidig med et unikt bageresultat, skal du vælge vores BakerTop serie. F.eks. har en 10 pladers ovn tre hurtiggående vendbare motorer, der sikrer optimal luftfordeling.

Det er SLUT med den manuelle rengøring, da BakerTop serien har fuldautomatisk vaskesystem.​​

BakerTop MIND.Maps™​

IDEEN I DIT SIND, LØSNINGEN I DINE HÆNDER.

Tegn dit eget bageprogram.

Kontrollerbar ligesom din hånd. Naturligt som dine tanker. Hurtigt som dit blik. Dette er UNOX BAKERTOP MIND.Maps ™, den nye serie af professionelle ovne, der nedbryder barriererne mellem din idé og brødet som du bager. I en enkelt udførsel.

BAKERTOP MIND.Maps ™ ONE og BAKERTOP MIND.Maps ™ PLUS står for fuld kontrol over bagningen og maksimal kreativ frihed. Gentagne processer, der sparer tid og reducerer omkostningerne. Fremragende præstation i form af udbytte, sikkerhed og pålidelighed, i det mest elegante design.

MIND.Maps™. 

Personlighed. I en bevægelse.

Med UNOX patenterede MIND.Maps ™ teknologi er din hånd fri til at designe kurverne i temperatur, luftfugtighed og lufthastighed på et visuelt sprog. I dag kan du virkelig opfinde din egen bage proces, og tegne det sekund for sekund.

BakerLux™​

Alsigdig og pålidelig

BakerLux™ konvektionsovn med damp er designet til at optimerer resultaterne af de mest almindelige bageprocesser.

BakerLux™ ovnens effektivitet og pålidelighed, en vindende kombination:

BakerLux™ ovne garanterer maksimal ensartethed resultat ved alle belastningstilstande. Den er designet til at give kunden alt hvad de leder efter i en ovn, og uden unødvendige funktioner.

Den digitale Dynamic version med 10 direkte programknapper er BakerLux ™ ovnen er den ideelle løsning til at bage frosne brød og kager i supermarkeder og convenience butikker.

BakerLux™ er tilgængelig i elektrisk version digitalt eller manuelt styret.

LineMiss™​

Simpel og brugervenlig

The LineMiss™ serien er den ideelle løsning til supermarkeder og convenience butikker for at opnå de samme gode resultater, som med en stor ovn, men i et praktisk kompakt format. Enkelhed og perfektion er de centrale begreber i denne ovn serie, som omfatter mange af de avancerede UNOX teknologier.

Med mulighed for at vælge tre forskellige typer kontrolpaneler til at opfylde brugernes behov og et bredt udvalg af tilbehør gør at LineMiss ™ ovnen dækker de fleste behov. 

Høj kvalitet og det enkle design med mulighed for kundetilpasset løsning gør ovnen til kundens foretrukne valg til bake-off.

LineMiss™​ er tilgængelig i elektrisk version digitalt eller manuelt styret.

​Hvem er vi

​Coba Ovne A/S

CVR: 27241107

Find vej til os

​Trafikcenter Sæby Syd 5

9300 Sæby​

Kontakt os

​Telefon: 87 91 00 40

E-mail: info@coba.dk